Härliga "måndag"

Nu är det dags för arbete again! Haft helg nu, mån och tis.. Rätt skapligt, med tanke på att alla andra ska upp och jobba ;) Känns rätt okej att börja med kväll denna vecka också. Är en fantast av vad vi kallar det sov morgon eller sova bort halva dagen som vi också kan kalla det. :) Kan inte förstå detta, jag är trött JÄMT! Mer eller mindre, så dagarna när jag är ledig blir att tillbringa i sängen för att få igen förlorad sömn. Någon sa en gång till mig att man inte kan sova igen förlorad sömn. Men jag kan det! Faktiskt!
Lille Manny är också ofta trött, tror minsann att han tar efter mor lite där..

Nu blir det ut och kissa hund, sen göra sig ready, steady and go for work..
Tror dock att det blir en kul kväll att jobba idag ;)



Take Care =)

Alla sätt är bra utom de dåliga!!

Exakt! Ibland kan det vara bra att ha huvudet på skaft. Låta idéerna ploppa upp, låta fantasin flöda & låta hjärnan gå på högvarv..
Ikväll stötte jag och min vän Alecsandra på ett hudge problem! Stackars lilla jag va så sugen på något sött så ja sprang in på närbutiken i Villastan för att mätta mitt begär. Tänkte dock till en gång innan jag handlade, köpte mig en burk annanas! Bättre än choklad iaf. Väl hemma hos Alex skulle burken upp. Men hur?? Ingen konservöppnare så långt ögat kunde nå. Vi stod och gned oss i skallen för att komma på hur vi skulle få upp burken. Annanasen skulle bara UT!
I skåpet hittar Alex sin lilla lilla verktygslåda (by IKEA), där det fanns en hammare, en avbitare, en mejsel med olika bits. Och tänka sig, visst kom hon på en lösning!! Duktig tjej ;)
Ska bara upplysa er om att det hade sparat både tid, energi, fingrar och missnöjda grannar om man hade knackat på dörren bredvid och bett om att få låna en konservöppnare! Men ack den som ger sig.. Som sagt, alla sätt är bra utom de dåliga ;)






"Hammare & Spik"

Magen är nu är mätt och belåten! Thanks Alex :) ♥

Take Care =)

Flashback 23/12

En liten "återblick" till dan för doppardan. Jag och sambo och syster firade lite Jul hos far min dagen före afton.. En tradition familjen Larsson brukar ha.. Eftersom på självaste Julafton jobbar jag och min far, de är då vi har som mest att göra ;)


Jag & mr Royal


Grabbarna kör bil!




"Kungen" med en mycket mystisk paket!!
made by Carolina..


Carolina & Papi ♥


Fiiiina flickor!! Mamma Ann, Mini syster Ida och moi!


Idas Jul candy!! Smaskens...


Take Care =)

Julafton :)

Nu är den stora dagen över! Den som jag och många andra längtat efter. Har haft en super bra dag med massa mat, massa skratt och en uppsjö av julmust!!
Har fått jätte många fina grejer.. Så, tack alla! :D Bilder kan ja lägga upp i morgon eller så..
Apropå det med Jul ket. Jag personligen tycker att det är roligare att ge än att få. Nu sa jag inte att det inte är kul att få, för det är klart att det är. Men att ge bort saker till de nära och kära som verkligen är personliga är jätte kulit. :) Det är så kul att se andra glada..
Dagen började med jobb. Många tycker att de är sjukt att man ska jobba på Julafton, men jag har inget emot det faktiskt. För när man jobbar med människor så är det en helt annan sak än att kanske jobba på City eller nått åt de hållet. Så jag har absolut ingenting emot att jobba på Jul. :) Nu jobbade jag dag tur också så då fick jag kvällen ledig, så det blev så bra så.
Efter jobbet blev det en sväng till kära mormor & morfar i Länghem. Där befann sig redan resten av släkten.
Underbar Julmat!! Underbara människor!!

Men nu är den dock över :/ Gillar Julen, så det känns lite trist men man vet ju att om ett år så kommer den tillbaka igen. Med fart och fläkt..

Nu blir det Julmys med min ♥


Turkiet okt 2010

Take Care =)

Heldags mys!!

Yes, idag har det varit så. Jobbade ett par timmar i morses iofs, men sen så var det dags för mys. Man är helt färdig denna årstid! Mycket som tar alla krafter.
Har päst runt i pyamas bralls och mys tofflorna ja fick i present.
Har inte lagat någon mat idag inte, beställt kinamat! Ska man ha mys så ska man ha de på riktigt också!! Annars kan de kvitta ;)

Det finns några fler i familjen som också har hakat på trenden med mys idag!! :)


Manny & Smocke


Alla barnen i soffan!! Ska uppmana er om att detta är första gången alla sover i soffan SAMTIDIGT!! Sweet..


Manny ♥


Damen Doris ♥

Smokie ♥

Take Care =)







Extra "check"

Kan ju tolkas lite som man vill ;) Men dagen i ända började upp på Borås Bokbinderi, skulle hjälpa min snoffsa och hennes far idag.. Nu ska vi se om ja kommer ihåg allt vad de heter som de gör där uppe..
Plastar, häftar och falsar.. Så va de nog. =) Våran uppgift idag va plastning. Rätt kul tyckte jag, det blir som en tävling mot sig själv och klockan! Inte bra för ryggen dock. Man är inte van att stå i de ställningar som jag gjort idag. Men kan klappa mog själv på ryggen och säga: -Hej, jag är en fabriks babe ;) haha. Inte riktigt kanske men det är kul att kunna vara till hjälp.. 7-16 jobb är dock ingen höjdare va? Njae, det gillas inte direkt av mig, men någon gång ibland så går de bra =)


Alex klistrar, packar och tejpar!!  :)


Den "farliga" plast maskinen!!


Min tur att klistra, packa & tejpa!!


Nintendo DSI!! ca tussentals ex..



Packning!! ska upplysa er om att jag tappade en sådan här kartong, full med häften.. Stackars annas finger :(


Dörren där uppe? Haha, en liten felkonstruktion när huset byggdes..



Snacka om att vara heeelt färdig!!
Det har vart en kämpig dag med många krångel, men nu så.. :) Inga bekymmer, som Pumba säger.. !!
Nu ska jag ner i tvättstugan, sen dusch, sen ett glas mjölk sen sääängen.. Längtar något otroligt!!

Take Care =)

Kalejs för mej =)

I fredags va de som sagt dags för kalejs för mej=)
Jätte myyyisgt. Hela tjocka släkten samlad i en två.. Kan inte bli annat än mys..
Fick en massa fina grejer..


Dagens första ket!! :)


Hundarna va kalas fina!!


Syster gjorde den finaste tårtan EVER!! Och god va den ska ni veta. Ojoj =)
Happy to you 22, smart hon är va ;)




Lite bilder på presenterna jag fick :)






Snacka om Myyys sockar!! LOVE !!


GrisGlasLampan lyser upp i vintermörkret...






Fick en tavla av min syster som jag såååå gärna ville ha.. :D tack syster ♥
'

Nya kuddar!! LJUVLIGT.!! tack mor..


Halsduk!!'


Rätt ful klocka!! NOT.. Så nöjd! Kan ju behöva en sån , tidsoptimist som jag är ;)



Nu är det ett år kvar tills nästa Kalejs för mej.. Men tiden går snabb så snart är vi där igen. Nu är det dags att se fram emot Julen. Mys och Mys på hög nivå.. Underbar tid Julen.

Skuttar in i duschen med ett leende, för livet känns för jäkla bra nu asså.. =)

Take Care All =)




Day after..

Nu är det dagen efter då ja.. 22 år gammal.. Känns rätt okej faktiskt. Om jag ska vara ärliga mot er, så känner jag mig inte ett dugg äldre än 19!! Så inget mera snack om det.. ;)
Ja menar, kolla in bruden liksom...




Magnifika Jag ;)



Dagens uppgift, jobb! Again.. Men kul är det =) Sitter på Taxi idag, i morgon blir det Jössagatan och godisbak.. JUMMY =) sånt gillar vi.

Ang födelsedagen så va den kanon! Fick en massa fina saker=)
En klocka, nya kuddar, en tavla, handdukar osv.. Massa bra ha grejs. :) Jag lägger in bilder sen när jag kommer hem så ska ni få se!

Kvällen då? tja, vad ska man hitta på tro?
Kan det bli lite mys med gubben tro?
Eller blir det en träff med mr Norrland?
Troligen blir det en tidig sänggång med mina NYA kuddar!! Tack mamma =) Sovit som den prinsessa jag är inatt! ;) Saknar redan kuddarna. Heeelt perfekta va dem =)

Hur är det vi säger på Taxi?

- Taxi. Välkommen...

Take Care

Hurra, Hurra för mig!!

Jajamen, det stämmer. Idag för 22 år sedan valde jag att komma till världen, och tur va väl det, hur skulle det annars blivit? Det kan vi aldrig få reda på, för nu är jag här och jag har kommit för att stanna.. ;)
Dagen började med ett par timmars jobb, sedan bar det av till det hemskaste stället på denna jord!!
TANDLÄKAREN!! Och dessutom på min självaste födelsedag!! Hur känns inte de då? Fick dock en bra present av tandis.. Inga hål!!! Check på den.. Bästa paketen hittills :) haha..
Nu sitter man hemma och myser och väntar på folk. Känner en svag doft av smörgåstårta, prinsesstårta och en hel del kakor.. Ölen ligger också på kylning givetvis. Vad vore ett kalas utan öl? Jo, ett barn kalas. Uppenbarligen firar jag inte med barnkalas längre, de påstår i alla fall de omkring.. Jaja, en vacker dag ska jag minsann ha min egen fiskedamm, så de så!!

Nu laddar vi kaffekokarn, tänder ljus och myser vid granen. Förhoppningsvis kommer keten snart :D


Happy people :D


Hörs sen.. 
P.S förresten, alla ni som kommer, ring med armbågen!! D.S

Take Care


Julgran (från början till slut)

Japp, idag har jag införskaffat mig en Julgran.. Vart ute och pulsat i skog och mark för att finna den perfekta granen.. Och tro mig det gjorde jag. Min morfar var guiden, det är hans skog så han kan de hemliga gömmorna av de finaste granarna.. Lilleman var också givetvis med.. Uppe på höjden där vi pulsade i djuup snö hade Lilleman tur, skaren va så hård att den höll uppe hans vikt. Så han trippade så fint uppepå snön, medan en annan hade snö i skorna. Men men =)


Min Gran.. Tog bara toppen iofs ;)


Min Fantastiska Morfar ♥



Mammas älskling!!



Morfar & Barnbarn dagen idag va hur mysig som helst. Man gör det allt för sällan tyvärr. Skärpning på de..
Jag och morfar va ute på offroad åkning i skogen, upp på de högsta punkterna i sexdrega.. Maffigt!! Tur att jag inte lider av höjdskräck. ;)
Vi matade också de stackars rådjuren.. Så nu blir även dom mätta i magen.. =)
Hade hoppats på att träffa Börje i skogen, men han va inte där tyvärr..






Fin utsikt =)


Gryyymt fint!!




Schnyygging :)


Stans snyggaste duo, eller ja trio :)


Granen och jag!!



Näst sista anhalten för granen är inomhus!! Den sista stationen är på marken, nerslängd från ballen, helt barrlös och allmänt depp.. Men de sker inte än, först ska det pyntas, sen ska djuren välta den, sen ska någon kula trilla ner och gå sönder.. Ska för allt i världen inte glömma att det  också ska BARRAS!! Det ska finnas barr överallt om allt går som de brukar...

Min fina Sandragee Gustafsson hjälpte mig med pyntet.. Blev hur fint som helst. Det absolut värsta är att det sticks, något så förjordat. Men nu är det ett år kvar till nästa gång..





Årets Julgran är färdig =) Sjuukt nöjd, massa ket har tomten också fixat.

Nu säger vi Go natt för idag.

Take Care =)

Vi komma, vi komma, från pepparkakeland....

Jajamen, precis.. Idag har det bakats pepparkake hus.. :) I mängder också vill jag allt tillägga.. Hela 6 stycken blev det.. Hur fina som helst.. :) alla utseenden blev dock olika, men va katten..
Ska bara uppmärksamma att denna gång blev husen byggda av färdiga delar... ;)


Inget pepparkakehus utan Non Stop



Ulrika jobbar stenhårt med glasyren :)

Visst är det mysigt med Jul pyssel?
Ah, jag älskar det.. Jul musik, underbara människor, pyssel och lite fika är ju helt kanon.. Kan ju inte bli bättre..
Vi har vart så husliga på jobbet idag. Känner mig som en liten mormor faktiskt..
Först pepparkakshusen, sen kokade vi gröt som vi gjorde ......... på, sen kokade jag egen saft.. Super god Citron saft, den ska de drickas av i morgon till något nybakat..
Nya mormorn de är jag de ;)


Citron saft


Julegröt

Nu ska jag också berätta vad som hände med Julegröten.. :) Det blev en himla succe kan man säga..
Först så behöver man lite Julegröt givetvis, sen behöver man också lite sånt hära...



Sen ska vi ha hjälp av dom här






Och lite vaniljsocker, socker  och saftsoppa.. Kan ni räkna ut vad de blev? ;)




RISALAMALTA!!! :D

Nu ropar sängen...

Night Night..

Take Care =)






 


Hej mitt Vinterland...

Ja, nu är de verkligen vinter.. Det gjorde mig påmind när mr plogbil va utanför på gatan i morses och plogade.. Tråkigt att vakna till, men tanken på att de är vitt snötäcke ute överallt gör mig glad ändå.. Ni förstår, ja älskar snö.. Är född som vinterbarn och då kan man inte annat än gilla snön.. ;)
På morgonen eller fm som de också kan bli ibland, går jag och Lilleman alltid en liten sväng. Morgon kisstet är högsta prioritet.. Det är så mysigt ute då denna tiden.. Det är helt vitt överallt, de knarrar under skorna, luften är frisk och det är helt (nästan i alla fall) tyst ute.. För ni vet väl att snön dämpar ljudet? :) Vetenskaplig som jag är så vet jag sånt..
Att Lilleman skulle gilla snö, de visste jag inte när vi hämtade honom, men ojoj.. Han är som mamma, älskar snö. :) Det smittar av sig..
Han är rätt så lik mamma faktiskt.. Älskar snö, sover mer än gärna, hungirg jämt och har ett vackert yttre ;)
Denna duo blir svår att klå.. ;)

Nu är det dags för jobb, om en timme eller så..
Dags att sopa fram bilen.. ;)


 

Jag har inte speciellt gröna fingrar, men har ändå lyckats hålla ljungen vid liv, frågan är bara hur länge de lever när de ser ut så här? :)





Nu är de lite bråttom igen.. Tiden springer ikapp mig. Tänderna ska borstas och håret ska kammas, utan att jag ska komma för sent.. ;) Bara så ni vet så är jag en stor tids optimist.. Sorry, men född sådan ;)

Have it =)

Klapp-jakt

Finally.. Snart är alla klapparna färdiga. Jag och syster va i Knalleland i em och kikade i affärer, den årliga jul-klapps-jakten är i full gång.. Man vill ju liksom bara bli klar med alla dessa klappar.. Det blir ju ytterligare ett utav de här härliga "måstena" som hänger över en. Har man inte tillräckligt?
Snart, snart iaf är jag färdig :) Känns bra..


Klapparna

Helgen som kommer blir lugn och fin.. Det nalkas jobb och jobb...
Långa pass ska överlevas, Men va katten, klart ja fixar de.. Det väntas pepparkakshus bak på lördag.. Kan ju alltid hoppas att de ser lite bättre eller tja, stadigare än vad mitt gjorde som jag och Ida gjorde förra helgen..
Passet startar i morgon kl 15.00 och slutar söndag 22.00.. i princip iaf ;)



En tidig julklapp som jag fick av min fina vän Alecsandra ♥

Take Care =)




Hej Torsdag!!

Idag är de torsdag, och idag är det dagen efter också..
Julbordet va lyckat, god mat.. Ölen va på plats.. Även snapsen gjorde sig Välkommen. Jag hade tur som fick välja snaps bland de första.. Bäska droppar slapp ja undan, den är inge vidare..
Tanken va att vi skulle åka vidare sen, men de va inte en enda kotte ute igår.. Så de fick bli hemtåt. Lika bra!! :)

Idag blir det lite shopping med syster yster.. Alltid lika trevligt.. Så nu smetar vi på ett glatt leende och beger oss ner mot City..

Hörs sen!!

Take Care =)

Julbord

Yes, de står på menyn idag att det ska serveras Julemat.. :D Thanks for that.. Love it..
Jag och mr Norrland sitter och umgås för tillfället.. Ska bli riktigt skoj de hära.. Är ena hungrig om inte annat..
Ta de lugnt ikväll sa mamma, jadå mami.. Oroa dig inte..

Lovar ingeting men vi hörs i morgon :)

Take Care =)


Jul bad!

Ja idag var det dags för lilleman att ta sig ett litet dopp.. Inte i sjön givetvis, utan i diskhon.. :)
Måste va ren och fin nu när kalas och Jul kommer krypande. Det va inte så väldans uppskattat av Manny precis, men nu är han ren och fin iaf.. Ligger och myser under en flit i sängen och gottar sig. Ska gå en promenix snart när han torkar ordentligt..






 Älskar att bada..... NOT.. :)

Nu när Manny badat är det dags för mamma att göra samma sak, så att man kommer någonvart idag, annars blir en lätt sittande i soffan..
 

Take Care =)

Smaken är som baken, delad!!

Ja tur är väl det..
Hur skulle det annars se utom alla vi tvåbeningar gillade samma sak?
Snacka om matkrig!!

Det som fick mig att slå denna tanke var att det skulle serveras Blodpudding på jobbet idag.. Och det kan verkligen ge delade meningar..
För mig är detta helt oätligt, medan andra bara älskar det! Mycke knepigt.. Men som sagt, vi är ju alla olika.
Något annat däremot som är j*vligt gott är ju tillbehören som blodpudding brukar ha som sällskap.. Knaperstekt bacon och potatisbullar med lingon, de, de är fina grejer.. De gillar vi skarpt..

För att kompensera denna hemska Blodpudding slängde jag ihop en smet till hjälp av några gamla bananer, vilket resulterade i att bli en mycket delikat amerikansk-banan-muffins!! :) smaskens..

Hos muffinsen var smaken inte speciellt delad, alla gillar väl muffins? :)




Take Care =)

Söndags ångest?

Jag? Nej, nej.. Jag har då ingen söndags ångest.. Veckan som kommer är lugn och fin, startar med att jobba kväll i morgon och sen ledig i tre dagar för att jobba helg.. Känns helt ok. :)

Helgen i stort har jag tillbringat på Taxi.. Så tiden har bara sprungit iväg.. Men innan passet i fredags var jag hemma hos Louise en sväng.. Min kära vän som var hemma på en liten visit från Stockholm.. Fick chansen att träffa min lilla tjej Vera också..







I lördags blev det inte så mycket gjort, sov halva dagen för att ladda upp inför passet på Taxi..
Men idag däremot, idag har vi skapat något fint.. Jag och min yngsta lillasyster har bakat ett pepparkakshus, inte vilket pepparkakshus som helst utan ett från skratch.. Många skratt blev det, en hel del irritation och ett par brännskador av de smälta sockret blev det också, men de är väl sånt som hör till?
Huset, eller ja om vi nu kan kalla det hus står så fint nu på en hylla och glänser.. Haha....

Pepparkaks hus bygge!!!




Skumtomten sitter där den ska vara ;)


Check!!



Lutande huset?




Schnyyygt :)


Done!!

Det blev lite vingligt och lite snett, men va katten.. Det är ju CHARMIGT!! :)

Nu ropar kudden på mig att han vill kramas.. Sleep tight!! :)

Take Care =)


Work all night long...

Japp, så ser det ut på dagens "att göra" lista.. Sitter på Taxi i Kinna i växeln.. Rätt så kul yrke faktiskt.. Vet inte riktigt hur jag hamna där men nu är jag där iaf.. =) Tror minsann att de var tack vare min kära pappa.. Han kör Taxi i Mark så de är nog hans förtjänst..



Älskade pappa


Nu börjar klockan närma sig 18.00 så duschen ropar på mig att jag behöver lägga på ett kol, så jag hinner med allt jag ska göra innan jag börjar..

Take Care =)


Jul stress!!

Nu börjar det närma sig Jul. Något som är tänkt att vara en mysig familje träff med god mat osv. Men vägen dit då? Måste den vara hysterisk? Helt uppochner? Allmänt kaotisk?
Folk börjar redan stressa. Man kan se i mat affärerna redan nu, sjukt mycket folk redan nu! Har inte vart med om någon liknande de förra åren. Samma sak gäller Jul klapps inköpen.
Jag själv älskar att köpa och ge bort julklappar, går i lugn och ro i äffärer och kikar.. Men runtomkring mig springer de yra hönor överallt. Tagga ner!! En annan blir också helt uppstressad när omgivningen är det.. Man hänger bara med i de hysteriska tempot.. Så alla ni där ute! Ta de lugnt, de är några veckor kvar till Jul iaf!!

Nej, nog om stress.. Dags att göra sig redo för work tonight!

Take Care =)


Jul pyntet!!



Min "lägenhets" tomte =)



Familjen gris!





Doris myser! =)



Köket





Tomte gömmer heliga "bibeln"

RSS 2.0