15 min!!

En kvart av otur har idag skett..
Den ena lite mindre olyckan till den sista med outhärdlig smärta!! På bara 15 min..
Klump, ja det skulle vara jag de..
Först lägger jag underarmen på stekpannan = brännskada! Sedan tappar jag sleven i den kokande soppan så det stänker upp kokande vatten på handen = blåsor!! 3:e, skulle lägga soporna utanför dörren, stänger dörren med bra fart.. Aaajj! Något sitter i kläm, min ena fot...! Gör så in i Norden ont nu vill jag lova! Försöka sova med foten i högläge är inte de lättaste.. Suck!
Stackars mig... Kan inte begripa hur jag kan klanta till allt så...

Hepp, nu natt med foten i taket!!

(Det här kallar jag kärlek)


Bullar!!

Nu är det f*n andra bullar som gäller!
Tolka det hur ni vill, antingen så ska det bli ändring på något eller så ska det göras andra bullar.. Tankeställare?
Ni märker nog så småningom vad jag kan mena...

Har nu gjort mina 3 nätter! Ska bli väldigt skönt att få krypa ner jämte hjärtat och sova tillsammans en natt.. Annars är det ju så att jag går och lägger mig när han går upp! Man sover betydligt bättre 2 än ensam!

Haft en "chill" dag faktiskt.. Sov länge, va i stallet en sväng.. Testade Manny med agility, jätte duktig va han :)
Jobbade några timmar på Taxi, sedan mys hemma..
Nu blundar jag strax så god natt!!

(senaste bakverken made by Larsson)


Redo...

Nu är jag iordning och redo för ett nattpass till.. Jäkligt trist en lördagkväll :/ känns sådär, men de brukar gå bra när man väl kommit till jobbet.. :)

Idag har jag inte gjort så mycke mer än åh sovit.. Va i stallet i em och mata djuren, de är väl i princip det enda.. Men så blir det såhär mitt emellan passen.. De man måste få gjort får man göra andra dagar när man är ledig.. Och det är jag på måndag ;)

Trevlig kväll...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2356033/images/2012/pic_199396918.jpg" class="image">


Träningsvärk..

Ja det är bara förnamnet! Fy katten vilken värk jag har haft! Jag måste nog ändå ha en del muskler eftersom det gör ont på de allra knepigaste ställena på kroppen.. ;)
Ägnade hela min torsdag i att fixa fint i hagen.. Jag vill verkligen betona att jag slet som en oxe... Har blåmärken på armar och ben, snärt skador på armar och en öm tå.. Men blev sjukt nöjd med resultatet :) trodde kanske att mina vänner skulle ge mej en hjälpande hov, men icke då, snarare tvärtom ;)

Efter stallet var jag i garaget med hjärtat mitt..! Kom inte hem förrän vid 22-tiden, med 0 energi kvar.. Snacka om att köra fullständigt slut på sej själv.. Men mycket fick vi gjort :)

Nu blir det sovdags, 1 utan 3 nätter, check!!

P.s tack för hjälpen Athena ;)


:)

Fy katten vad trött jag är idag! Verkligen inte min grej att gå upp tidigt.. Hatar är ett starkt ord, men jag hatar verkligen att gå upp tidigt... Därför är det så jäkla gött nu när man jobbar natt ;)
Det enda positiva med att gå upp tidigt är väl att man får gjort mycket mer.. Hade jag vart ledig idag så hade jag garanterat såsat bort halva dagen.. Men nu är det andra bullar!! Jobbat 6.30-9.30, perfekt tur när man "måste" upp tidigt för att man ska hinna med allt på dagen.. Ska ut till stallet strax och rensa lite i hagen tänkte jag :) grov jobba lite, Jäkligt gött måste jag säga...

Igår hade jag sista natten av 3! Uppe klockan 12 för att sedan luncha med Carro i stan kl 13.. Åh vet ni va?
Mitt på stora torget står självaste Lyxfällan! Loppisen var i full gång när vi kom! Stod ganska nära film mannen och turist fotade lite, förhoppningsvis kanske man får en liten skymt av Larsson i kommande program.. Alltid kul att va med i tv säg :D

Tjabba!


Uppochner...

Att livet kan vara så uppochner, ojämnt och alldeles förvridet ibland..
Ja menar ena dagen är livet hur bra som helst. Man tänker framtid, hopp och lycka. Allt klaffar verkligen, och så nästa bara tvärtom! Man tänker tillbaka på allt hemskt och jobbigt man tagit sig igenom, och ingenting man vill faller sig på sin plats.. Jobbigt är det tycker jag.. Tycker det är jobbigt när det svänger för mycket! Lite bör det svänga, annars vet man inte när de verkligen är bra och när det verkligen är kasst..

Kan det inte bara vara lagom?

Men så är det, ibland regnar det och ibland lyser solen.. Just live with it..

Taggar mig inför en solig och bra dag i morgon.. Wish me luck... :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2356033/images/2012/pic_198922732.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2356033/images/2012/pic_198922732.jpg" class="image">


Oxvecka!

De där oxveckorna som media alltid tjatar om, som är på höstkanten, jag tar min sådan nu!
Jobbar natt sön, morgon + natt mån, möte + natt tisdag, morgon torsdag, natt fre-lör-sön. Sammanlagt hamnar vi på 70 timmar.. Hujuda mig! Men efter det kanske det vankas lite ledighet ;)

De senaste dagarna har vart kanon!
I torsdags hade jag massa mys med fina E, hennes systrar och underbara unge Molly! Så jäkla go :) Elan fixa mat som var helt himmelsk!!
I fredags var det jobb på Taxi, ett hyfsat lugnt pass, kom hem vid 4 och hoppa upp kl 6! Fiske premiär i Kroksjön, Tranemo.. Hjärtat och de andra gubbarna va redan där, så jag kom lagom till fisket börja.. En regnbågslax fixade jag! Sjukt jobbigt med en bjässe på 3 kg vill jag lova ;) Vinsten gick senare till mormor och morfar som fick sig en fin lördagsmiddag.. När vi väl kom hem va vi helt slut! Sov bort hela lör kvällen, vaknade till, hämtade pizza, somnade sedan om igen! Kul lördag :P Men gött vare :)
Idag söndag var det barnkalas! Sötaste Maja bus 2 år..! Kläderna hon fick passa perfekt! Jag är grym ;)

Take Care så hörs vi snart igen :)


Startskottet!

Nu är skottet skjutet!
Min efter längtade påsk är nu över, säger det med en liten tår i ögat! Älskar denna påsk!! Påsken är startskottet inför sommaren! Denna gång sommar 2012, som säkert kommer överträffa alla de andra ;) Ne men så länge den bjuder på sol, värme och glädje ( och en del flak öl ) så blir det inget annat än kanon...

Påsken var lika bra som always! Satt på Taxi skärtorsdagen, på långfredagen var det Lasse Stefanz i parken! Ljuvligt :D och lördagen spenderades som vanligt i Jönköping, Elmia! Hade lite otur där iofs, flygande besiktning och så, men allt löste sig så bra så! På kvällen var det fest ggr 2 i kråkered, med fina människor.. Påskdagen, det fick bli bakisdagen det ;) det blev en hel del öl och annat gott i helgen så nu jävlar är det hårdträning..
Va fasen, beach 2012 står ju och lurar bakom knuten ;)

Lite bilder kommer här, garanterat kommer de inte i ordning så ni får själva avgöra vad som hör till vilken dag ;)


:)

Mm vilken fin dag de har vart.. har suttit ute på ballen nästan hela dagen! Fick mig en saftig bonnabränna efter t-shirten, vilket resulterade att jag fick byta om till lite mera lämplig klädsel ;)
Mitt i solandet kom fröken Mia Björshall på besök.. Lite Catching up time kan vi kalla det!! Mycket trevligt.
Fick lite gjort idag med faktiskt ;) tvättat, långis med Bajjen, handling, bakning och allmänt röj! Känns gött!
Imorgon tänker jag ta mig en rejäl sovmorgon, vilket jag är välförtjänt av ;)

Lägger upp lite bilder på häromdagens shopping sväng också ;)

Natti!


Friends!

Ja vad vore man utan sina fina vänner?
Ganska ensam skulle jag tro.. Tur att iaf jag har sånna fantastiska själar omkring mig! Jag säger det alldeles för sällan, men shit vad jag älskar er!!!
Vänner, det kan man ha många! Uttrycket: " hellre få bra än många mindre bra" vill jag nog ge en liten diss.. Jag har många bra vänner, och ni vet minsann vilka ni är :)
Inte har jag bara mänskliga vänner inte! Är helt omringad av fyrbenta berhåriga vänner med ;)

Åh vad livet känns bra!
Nu ska Larsson sova efter nattpasset..
Nattis..

Puss!

P.s på bilden är det jag tillsammans med underbara Gibbe!! Vi har det bra vi! <3


RSS 2.0