Dagen lider mot sitt slut och tur är väl d...

img_0865 (MMS)

Dagen lider mot sitt slut och tur är väl det! Jag vill bara att det ska bli natt så att det blir morgon igen.. Och ber på mina bara att dagen i morgon blir lite bättre än denna.. Vart en såndär depp dag. Crap hit och crap dit.. Så  nu önskar vi mig lycka till.. Går nu till sängs med alla barn och gubbe.. Sleep tight!


Vad vore en Tysklands resa utan salta ping...

img_1467 (MMS)

Vad vore en Tysklands resa utan salta pingviner? Katastrof skulle jag vilja säga.. Men med den far jag har så löste han det ;) tack pappa! :) Ny blir det sängen, jobb tidigt i morgon.. Nighty..


Det snyggaste som någonsin gått i ett par ...

img_3746 (MMS)

Det snyggaste som någonsin gått i ett par skor! Yeah, Good looking Babe :) är på jobbet och har verkligen precis as kul! Men ikväll blir det nog en del att trixa med! Med tanke på vädret så vill nog folk akta frisyren och därför åka taxi.. Smetar nu på det där glada leendet och gör ett glädjehopp och börjar jobba på riktigt.. Tjenis !!


Världens bästa mamma! Är hon inte för söt?...

img_1543 (MMS)

Världens bästa mamma! Är hon inte för söt? I smyg hade hon beställt smörgåstårta som jag fick ta med mig till jobb nr 2 för dagen.. Jag hade nämligen lite tajt tids schema idag.. Jobbade 6.45-14.45 i borgstena idag och skulle börja 17 i Kinna! Så nog var tiden knapp.. Men tack vare mor så löste sig både hundvakt och matsituationen! Så tack igen min fina älskade mamma! Nehepp hörrni, nu jobbar vi lite till.. Till 3 närmare bestämt! Tjenis penis eweryone..


Oh happy day, oh happy day! Yeah, idag har...

img_4058 (MMS)

Oh happy day, oh happy day! Yeah, idag har det varit en bra dag! Jobbat till ett tiden , sedan bar det av till mormor och morfar! Där bjöds det på mat och ljuvlig efterrätt.. :) hemma i borås igen vid 19 tiden, då var det dags för handling! Äre inte gött med fullt kylskåp? Well, well nu soffläge.. Jum! Nighty :)


Monopoly!! Yeah, igår kväll spelades det m...

img_8167 (MMS)

Monopoly!! Yeah, igår kväll spelades det monopol med mina fina! Ingen vinst för mig dock, men inte kom jag sist heller.. Men vilka ovänner man blir då! Inte bra, inte bra, inte bra alls! Men nu är vi alla vänner igen :) Detta var gårdagen, idag blir det bara jobb, heeela dagen!  Rock on! Simma lugnt i dag allesammans.. Tjenis penis!


Kaloriförbränning till max!

Nu kan jag nog andas ut tror jag! Iaf en stund till. Har precis blivit klar med den 4:e bilen. Har tvättat alla fars bilar, + min egen då :) Tycker faktiskt att det är roligt att tvätta bilar. Blir ju alltid så bra resultat ;) Grym är jag..
Har nog förbrännt en och annan kalori också!
Men nog känns det alltid att man har hållt på en stund. Känns lite i ryggen och fingrarna är en aning torra. Torra som fnöske, men med lite hejdundrans salva på så blir det väl..
Idag har det annars vart en bra dag, lite tröttare än vanligt är jag dock. Ligger en aning efter med sömnen.. Man kan ju tro att man kan sova igen förlorad sömn, men nehe! De går inte de.. Så får förska stoppa mig i säng lite tidigare ikväll! Är ledig i morgon så nu ska vi vila ut..

Nu kom den 5:e och sista bilen som ska tvättas! Bara och bita i det sura äpplet!


" Fint sa re va"

Tjenis Penis så länge...

Bara ääälskar det!! Går nu runt hemma hos ...

img_4525 (MMS)

Bara ääälskar det!! Går nu runt hemma hos far och bara fiser runt i hans ENORMA mjukisbralls! Man kan säga att de har en viss historia bakom sig. De har vart med så länge jag kan minnas! Jobbat och slitit har jag gjort idag, sedan bjöds jag på middag på thai silk! Vadå gött! Nehepp gott folk, nu ska jag borsta tänderna och sedan hopp i säng! Nighty!!


Jag är en 10 poängare! Ingen dålig telefon...

img_2509 (MMS)

Jag är en 10 poängare! Ingen dålig telefonist här inte ;) nybakta kringlor och DRÖMRULLTÅRTA!  hur kunde den snälla damen veta att det är min favorit! :)


Crap!

Man börjar kanske fundera lite. Har du något problem tro? Stör du dig så mycket på mig att du måste låta dessa saker hända? Och inte är det första gången heller! Klippkort hos gummiverksta´n tack!
Du där uppe kanske behöver äta lite mera pepparkakor så du blir snäll igen!?



Snyggt! Rätt snyggt! As fräscht! NOT!

Vi gör så att vi checkar av ytterligare en punktering! CHECK!
Även denna gång så var det en spik. Förra säsongen var det en spik i hö fram däck.
Missan fick också två punkteringar förra året. Kanske skulle börja kalla mig själv
Anna-Maria "spiken" Larsson?
Hmmrrf! Blir aggre på detta. Och givetvis så hann jag inte få tag i något nytt däck innan helgen, så det blir att få åka på det här viset! Tur är att jag ska befinna mig bortom min hemstad så ingen ser åbäket.
Glädjer mig för stunden att däcket ej var inköpt iår! Då hade vi haft krig du och jag mr "uppe i skyn".

Skickar dig onda ögat nu och fortsätter med min fredags kväll! :)

Tjabba!


Nu får det fasiken vara nog! Nu har jag gå...

img_0523 (MMS)

Nu får det fasiken vara nog! Nu har jag gått och retat upp mig på alla dessa bajskorvar / högar som ligger ta mej fasiken överallt! Ska det vara så svårt att ta upp efter sin hund? Människans bästa vän, pyttsan för det! Pga att människor inte plockar upp efter sin hund så blir det bara mer  mer hundförbud! Och ni ska vara hundens bästa vän! Mmm  yeah right! skärp er nu!!


Rotationen var och är ett faktum! Varför s...

img_4888 (MMS)

Rotationen var och är ett faktum! Varför ska alla andra utom jag se dessa fina blomsters vackraste sida? Inte okej! Nu är den vänd så att jag själv får den fina sidan :)


Den bloomster tid nu kommer...

Tralallallalaa!
Nu är alla blommor planterade och fixade! Åh så fint det blev :)
Det har jag min älskade mor att tacka för!


                                        Fin fiiint :)


                        Blomsterlåda! Jätte fint :)


     Bords blomman! Super fin färg va? :) mmm like :D

Nu har jag precis druckit en kopp kaffe på ballen, känns så mysigt när det är massa blomster överallt :) Hoppas jag nu håller dem vid liv denna säsongen.. ;) Jag har ju som sagt inte de grönaste fingrarna som finns.. Men ett försök är det värt. Det är ju lite synd bara att blommorna drar till sig en massa kryp! Yaaa! Inte lika mysigt dock.

Nu ska det röjas här hemma. Sen en promme med Manny.. I em blir det jobb! Börjar 15.30 och går av i morgon fm kl 13.00! Yeeah! As fett, as kul! Mjo visst visst!

Ha de nu så fint ;)

Tjing


Det finns inget dåligt väder, bara dåliga ...

img_0375 (MMS)

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Gillar mina gummisar. Dom håller en allt torr om fossingarna :) det där med att det inte finns något dåligt väder stämmer ju, men att vädret är lite sämre emellanåt är ju att inte förneka! Är i denna stund på väg ner mot city för en lunch med min saknade och älskade carolin! Gammal vänskap rostar aldrig, vill jag säga! På med gummisarna nu gott folk, så hörs vi sen :) tjing!!


Jobb helgen har startat!! Yepp, nu blir de...

img_8743 (MMS)

Jobb helgen har startat!! Yepp, nu blir det jobb för hela slanten.. Heela långa helgen.. Jobbar 15-22 idag, sedan blir det 14.30-13.30 dagen efter.. Lååånga pass. Men sen blir det lite ledigt :) idag har jag och mor varit i blomsteraffären och kikat blommor till ballen! Kom hem med endast en bords-blomma! Så nu är det lik f*rbannat lådan kvar! Men men, ingen brådska..  Lilla Manny får spendera fredagskvällen hos " mormor " ..  blir nog en massa mys där tror jag.. Gottegrisar där!


Någon har visst redan gått och lagt sig! M...

img_4667 (MMS)

Någon har visst redan gått och lagt sig! Manny är helt färdig efter en hel dag med tant Sandra :) visst är en annan också lite seg och mör men inte så som Manny! Lite typiskt karlar.. Idag har det vart jobb 8-16! Ett hederligt dag pass. Efter jobbe tog jag en fika paus hos moder, Jarmo och syster.. Drack lite kaffe och käkade gubbar!! Mums.. Sedan hämtade jag Manny på "dagis" hos tant Sandra :) där blev det också en eller två koppar kaffe.. Mmm jo jag vet, jag gillar kaffe ;) När jag och Manny väl kom hem så intog han soffan, medan en annan fick det där städ rycket, som bara kommer över en rätt var det är! Så det är lika bra att ta vara på det när det väl kommer!! Fönsterna blev putsade, blommorna blev duschade, täckena blev vädrade, kuddarna blev upp puffade, sängen den blev renbäddad och tvätten blev sorterad och en maskin blev laddad tills i morgon! Känns bra nu när man sen ska krypa ner i sängen, men först blir det en kvälls promme och sedan en dusch! Visst är det härligt!! Sleep tight! Nighty..


Sommarens snyggaste morsa!!  Att jag har d...

img_1613 (MMS)

Sommarens snyggaste morsa!!  Att jag har det ja! Oja! Med denna nya dräkt på stranden 2011 kommer hon att få alla att tappa hakan.. Haha!


Examen!!

Yeah! Idag tog jag "examen" ifrån bokföringskursen! Såå gött att det är över :) Har läst både det manuella och på data. Känner mig lite klokare nu iaf... Så nu är det väl bara att fortsätta läsa, välja något annat som man kan ha nytta av..
Idag har jag haft en såndär göra ingenting dag! Skönt va det! Tyckte  lilla Manny med, som vart i Varberg i helgen.. Min helg bestod av mys med lilla syster i fredags, jobb på Taxi på lördagen 8.00-04.00! Mega mastodont pass vill jag lova. Men var ju ledig i söndags så det blev ju riktigt bra!
I morgon blir det jobb 8-16! Pust! Men men bara att härda ut..

Nu sängen! Nighty!


"En dag på jobbet"

Det är dags för fredags myyys, om det så ä...

img_3025 (MMS)

Det är dags för fredags myyys, om det så är det sista jag gör! Nu är det slut på veckan, de är dags för fredags myyyys!!! Trevlig liten truddelutt det där! Ikväll är det mys med minstingen. Lillasyster Ida!! Hamburgare till kvällsmat och kladd-kaka till efterrätt! Gööttans.. :) Nu är iaf kakan klar, så nu blir det en promenix med Manny medans kakan kallnar. Sedan frossar vi framför ett BB avsnitt! Tjo så länge..


Tummen mitt i handen var det ja!! Nee då! ...

img_0115 (MMS)

Tummen mitt i handen var det ja!! Nee då! Jag ska nog minsann kunna sätta ihop det! Har ni någon aning om vad det kan vara? ;)


RSS 2.0