Kan man bli mera irriterad eller? Suck.. N...

img_8262 (MMS)

Kan man bli mera irriterad eller? Suck.. Ni som känner mig vet att jag alltid parkerar långt ifrån alla andra. Tar helst 4 parkeringar så jag har flera meter omkring mig ned fri yta, finns inte det får det bli två! Och detta är då pga att undvika parkeringsskador! För hur roligt är de att ha bucklor på hela sidan? Not so fun skulle jag vilja säga! Tror ni inte att man tappar hakan då när jag kommer ut från Maxi och ser att det lik förbannat står en bil precis jämte! Åk hem med dig!! Lagom irriterande va?  Nog om det, det skedde i måndags by the way. Vart lite mycket som vanligt så har inte hunnit blogga om det! :/ Nu i allafall ligger jag och Manny och vilar lite, innan det är dags för jobb! Bra mysigt! :) tjing..


Vad säger ni? Skulle man kanske försöka or...

img_5416 (MMS)

Vad säger ni? Skulle man kanske försöka ordna te allt? Absolut, jajamen, självklart, of course.. Men ikväll? Njae ;) ikväll har jag det bara bäst med super härliga människor med god mat och gott vin! Nu tar vi tag i livet eller va sägs? Skål på er ;)


Gotland börjar nu lida mot sitt slut. Elle...

img_1657 (MMS)

Gotland börjar nu lida mot sitt slut. Eller ah resan hit gör det iaf.. Har haft en underbar tid här på Gotland med fantastiska resenärer & super härliga reseledare :) Hemlängtan den finns, självklart!! Saknar mitt hjärta där hemma!!! Men Jag kan bara konstatera att det GARANTERAT kommer bli fler resor med FUB!! :) Natt natt!!


Att det ändå alltid blir en väska till!! H...

img_2939 (MMS)

Att det ändå alltid blir en väska till!! Hur är det möjligt? Jag har sållat, jag har rensat och packat om jag vet inte hur många gånger.. Suck! Men nu blir det som det blir :) ska in i duschen nu och sen knoppa! Blir Gotland för hela slanten en hel vecka :) Great är det.. Nighty :)


Redan Tisdag?

Jössus, vad tiden bara springer ifrån mig. Hinner inte med någonting verkligen!! Ligger efter med hushållet skulle jag kunna säga :P Men vad ska man göra? Bara att gilla läget och hoppas på att det lugnar ner sig lite framöver här..
Åter efter semestern är jag ju i allafall. Men sjukt är det att det bara krävs en enda arbetsdag för att man ska vara med i matchen igen. Hade grym ångest inför första jobb dagen förra veckan. Men när kvällen kom och passet närmade sitt slut, så var det inte så farligt :) Just nu jobbar jag nog mer ån vanligt.. Hjälper min far denna vecka.. Med hans Taxi-buss... Inom Taxi yrket är det inga 8 timmars pass med schemalagda raster här inte.. No no!! :) Här får man äta när man kan och sluta när det passar. Men faktiskt så gillar jag det ändå :)
Jobbar nu hela veckan, tom söndag.. 10-13 timmars pass varje dag. Och under dessa dagar fram till söndag ska jag också försöka hinna med ♥ mitt, hemmet, djuren och allt som ska fixas och packas inför nästa veckas tripp till Gotland med FUB! Ska bli skit skoj verkligen.. Sjukt taggad inför detta :) Men lite resfeber har jag allt! Haha..

Nehepp hörrni, nu får jag skutta in i duschen och bums i säng.. :) Snabba ryck..

Sleep tight...





Är inte 88:an en utav de bästa?
Vilken är eran favoritglass? :)



Nighty :)

RSS 2.0