Livets stora gåta.. Är det någon som kan k...

img_8954 (MMS)

Livets stora gåta.. Är det någon som kan knäcka nöten tro? Är det någon som har svaret? Nae, jag trodde väl det.. Här sitter man & grubblar och klurar.. Pust, suck och stön! Det tjänar ju ingenting till, inte vinner man nåt på de inte! De får nog hamna i skräpposten tycker jag! Nu blir det promenad med min lille! Hej svej!


Jaja, sluta ropa nu! Sängen skriker efter ...

img_3421 (MMS)

Jaja, sluta ropa nu! Sängen skriker efter mig, så det är väl bäst att göra som den säger kanske ;) super mysig dag har jag haft idag hemma hos min fina mor. Solat, fikat och bara haft det gott! Jum jum! Hade premiär dopp idag med!! Sååå skönt va de! Njae, lite små kyligt var det faktiskt.. Men rätt var det va så blev det faktiskt riktigt skönt i plurret! Tror nog att de va då känseln försvann ;)  nehepp, nu tar jag och hoppar i säng och drar ner för idag! Sleep tight!!


Helgen lider mot sitt slut! Men oj vilken ...

img_7892 (MMS)

Helgen lider mot sitt slut! Men oj vilken helg.. Bästa på mycket länge! Lasse Stefanz i fredags och Elmia igår! Öl dracks det, från morgon till kväll! Rääätt äckligt, inte så va ;) känner mig en aning sliten idag faktiskt, mest trött. Så det är rätt så skönt att det är en såndär, jätte röd dag idag. Då får man ju göra absolut ingenting utan att få dåligt samvete ;) nu blir det snart lite mat hos modra mi :) tjenis penis så länge;)


Ikväll gäller det! Det blir skratt, det bl...

img_5921 (MMS)

Ikväll gäller det! Det blir skratt, det blir dans, det blir öl och det blir givetvis helt kanon! Sitter på balkongen nu och njuter av en iskall bärs! Livet är på topp! Ha en happy Easter allesammans :) ses i dimman ;) Tjao!


Cupcakes med en nypa kärlek ;) känner mig ...

img_9562 (MMS)

Cupcakes med en nypa kärlek ;) känner mig riktigt nöjd med dessa fina bakelser.. Nu Blir det yatzy spel på jobbet..  Tjing så längen..


Easter is coming to Town! Jepp, nu är den ...

img_1786 (MMS)

Easter is coming to Town! Jepp, nu är den på ingång! Den ljuvliga påsken! Kan knappt bärga mig. :)   Dagen idag blir fullspäckad. Som vanligt, tidsoptimist hej och välkommen.. Börjar med jobb till 9.30, sedan tvätta bilen, in till knalle en snabbis, köra ut Manny till moster Ida, Annas bästaste hundvakt ;) sedan blir det jobb 15-22! Phu! Tur att "fart" är mitt mellan namn ;)  Take it or leave it, Moshning!


Rätt tråkigt jobb man har ! Not ;) har gåt...

img_2463 (MMS)

Rätt tråkigt jobb man har ! Not ;) har gått långpromenad med en utav de boende.. Mycket fint, mycket fint.. Ynderbart med sånt här väder.. LOVE IT! Sommar, dörren är öppen, så det är bara att kliva in. Men som sagt, först ska ju vi ha lite vår.. Och startskottet för våren går av på fre.. Långfredagen! Då väntas det Lasse Stefanz i Borås parken och jag känner mig sjukt taggad inför detta! :) på lördag morgon blir sen caravan till Elmia! Yberbra känner jag :) där spenderar vi hela dagen, framåt kvällningen/natten blir det påsk partaj ute i Skephult! Bra de Me ;) Nu blir det en välförtjänt kopp kaffe till mig..  Tjao så länge!!!


Surt s'a de va, sa den blinda till den döv...

img_5661 (MMS)

Surt s'a de va, sa den blinda till den döva.. Nja inte riktigt va.. Sudden gillar surt han! Han har tagit första parketten skulle man kunna säga! :) dagen idag har vart så bra den kunde bli, fick mig ett rejält bakslag idag! Suck.. Kämpa på bara, jag ska nog minsann visa dom! Sen  Idag så har jag och mina killar suttit och fiskat vid kroksjön i Tranemo.. Jag fixa matsäck och mums,  robban stod för maskarna ( som de ska vara, men vi körde räkor  istället ) alla sätt är ju bra utom de dåliga! och lilla Manny stod för sitt fina sällskap :) blev dock utan firre, grannarna fick  massa, men jag fick bara fake napp.. Jaja, det blev en fin dag trots allt.. Nu är det sängen min som gäller! Sleep  Tight!


Surt s'a de va, sa den blinda till den döv...

img_0375 (MMS)

Surt s'a de va, sa den blinda till den döva.. Nja inte riktigt va.. Sudden gillar surt han! Han har tagit första parketten skulle man kunna säga! :) dagen idag har vart så bra den kunde bli, fick mig ett rejält bakslag idag! Suck.. Kämpa på bara, jag ska nog minsann visa dom! Sen  Idag så har jag och mina killar suttit och fiskat vid kroksjön i Tranemo.. Jag fixa matsäck och mums,  robban stod för maskarna ( som de ska vara, men vi körde räkor  istället ) alla sätt är ju bra utom de dåliga! och lilla Manny stod för sitt fina sällskap :) blev dock utan firre, grannarna fick  massa, men jag fick bara fake napp.. Jaja, det blev en fin dag blev det trots allt.. Blev


Solen lyser, himlen är blå!  Mmm vad skönt...

img_9740 (MMS)

Solen lyser, himlen är blå!  Mmm vad skönt det är ute! Att livet kan bli så mycket lättare med bara lite solsken.. Adjöss bekymmer, adjö problem, by by tråkigheter!! Nu lever vi för stunden och glömmer allt det andra!  Glöm inte solkrämen idag everyone! By by..


Gårdagens träningspass var att sätta upp f...

img_1430 (MMS)

Gårdagens träningspass var att sätta upp förtält till en 8 meters vagn, sätta upp plank och staket.. Bara släggan som användes vägde ju 15 kg iaf! De va rätt slitsamt, men kul på samma gång.. :) på kvällen sen så var det dags för familje träff ute i fristad, inkl mat och dryck.. Mycke braa! Tacos blev det & vin blev det.. Mums.. Idag är det jobb som gäller! Fun fun fun! Not :P men de går så fint så!  Sola nu lugnt, under den gråa skyn ;) Tjao!


Far & dotter dag!

Yes, i morgon är det far och dotter dag, eller snarare redan ikväll faktiskt.. Me and far ska ner till Varberg ikväll och sova husvagn! Hur gött som helst. I morgon är det dags för att resa tältet. Hujeda mig. Hur ska det gå tro?
Två bagare och en smet liksom.. ;) Men men vi får ge det ett försök iaf. Förstå mig rätt nu. Ett försök blir det, inte två! Ska strax iväg och handla lite gott och lite frulle. Ölen är redan nere ;) Jum!

Idag har jag faktiskt "provat" på ett nytt yrke! =)


Yeah, Sandarna it is.. Färdtjänst körning på high level! Allting gick hur bra som helst. I början var det lite halv jobbigt. Många regler osv. Ja ni vet, allting har ju sin procedur.. Hade en jätte bra chaufför som lärare!
Är nu ytterligare en erfarenget rikare. Eller ja, snart iaf. Maybe är detta ett jobb för mig, eller så är det inte det. Vi får helt enkelt se. Lever för dagen!



Tjoss!

Mmm måndag!

För en gång skull så var det skönt att det var söndag igår och måndag idag! Ingen söndagsångest här inte.. Naj naj. Inte när man är ledig på måndagen..
Helgen, den var bra. Mycket jobb på Taxi, men en viss del av njutning också! I fredags var det natt pass som gällde, gick bra. va ganska lugnt, folk hade nog premiär grillning så alla höll sig hemma :)
Fick sov morgon på lördagen, älskvärt! Klockan 12 skulle jag ner till Taxi igen, till kl 18. Sen var det dags för grillning! OMG a gott de va! Satt inte fel. Tog mig även något glas rött för att sedan kunna somna in som en klubbad säl! Igår var det jobb 8-17. Gick också bra, satt ute i solens strålar emellan åt. Yber bra!
Det var den helgen!
Nu är det ny vecka och nya utmaningar!!

Idag blir det lite röj här hemma, promenad med Manny, glass med Alex, Bokföringskurs och lite handling!


                                   Mammas kille ♥

Have a nice day!

Tack Skatteverket!!  Äntligen kom brevet s...

img_5996 (MMS)

Tack Skatteverket!!  Äntligen kom brevet som alla väntar på! Deklarationen! Som tur var så blev det ingen negativ överraskning. Utan tummen upp! 1500 kr +. Jag är glad så länge man slipper restskatt. 1500 är ju bättre än inget alls.. Passar bra inför sommaren.  Sitter på jobbet for now, lugnt och stilla. Solen värmer på ute på allen.. (altanen) gottans!  Ne, nu är det dags för jobb, lite kaffe får det nog också bli .. Sola lugnt idag allesammans!


Premiär grillning! Rätt äckligt.. Not! Sit...

img_8135 (MMS)

Premiär grillning! Rätt äckligt.. Not! Sitter här med mitt röda och vänder steaks! Mums säger vi.. :) i morgon blir det jobb again.. 8-17! Ska bli kuligt :) have it!


Dumma, dumma blogg! Nu blidde det ju inte ...

Dumma, dumma blogg! Nu blidde det ju inte riktigt som det skulle! Kanske skulle lägga ner de där med mobil blogg och bara köra standard! Suck.. Här kommer resten av inlägget som försvann på vägen, tror att det är pga blåsten ute! "Hur äckligt är de då? Inte så.. Jag har den senaste tiden känt mig som fisken på land! Man kan säga att jag för tillfället är en orolig själ. Svårt att sova på nätterna, mat lust 0 och allmänt Depp bara! Känns lite som om jag har en stor stenbumling fast kedjad runt fötterna som håller mig nere! Försöker se det positiva med allt.. Hoppas det vänder! Nu blir det jobb 17-04!! Have it!!"


Mm mm livet är för stunden härligt! Sitter...

img_1068 (MMS)

Mm mm livet är för stunden härligt! Sitter ute på balkongen, ny duschad, dricker mitt nybryggda kaffe och belive it or not, jag SOLAR!! :) yyynderbart!


Taxi taxi driver...... Oh yes, i söndags v...

img_3956 (MMS)

Taxi taxi driver...... Oh yes, i söndags var de premiär för mig. Körde taxi for the first time. :) Va sjukt nervös vill jag säga, först lokaliseringen. Ja menar, Mark! Hur stor är inte den kommunen då?  Var på ställen som jag inte ens trodde fanns! Men det gick hur bra som helst ändå! Nervositeten släppte senare på kvällen.. Tur var väl det;) Det är så mycket man ska tänka på, först så ska man hitta dit man ska och + vara i tid då! Sedan är det ju dags för taxameter-fix! Starta den är ju inget svårt, men att sedan göra rätt vid betalning! Hujeda mig! Men fixade detta sen tillslut, tack vare min lilla fuskislapp! Så nu har man ändå foten inne, en tossa iaf ;) så nu är det bara att köra på!  Idag blir det bara lite jobb för mig. Sen har jag lite beslutsångest om vad jag ska hitta på idag.. Vädret är grått och trist och igår hade jag bara slappar dag så idag borde jag göra någonting av nyttig art.. Ska iaf åka och hämta lilla Tyra (mannys kompis) och gå en runda med dom.. Så får vi se sen vart dagen tar mig..  Have fun!


Mammas lilla gris är med på jobbet :) idag...

img_2125 (MMS)

Mammas lilla gris är med på jobbet :) idag fick det bli så att Manny the dog fick vara med mossan på jobbet.. Inte ofta det händer, men idag fick det bli så, när inte dagens planering blev som den skulle. Tur att jag är utav en flexibel art! Han sköter sig så exemplariskt så.. Inte ett ljud, bara snozar. Vissa har de ju ju rätt bra. Nu väntar vi på att en chaffis kan komma in och ta med sig Manny på en liten kiss :) folket här i Marks kommun är ju rätt hyggliga ändå.;) Haha.. Ikväll blir det mys och lugna puckar. Laddar inför mastodont passet i morgon.. 8-22! Då det ska provas NYA arbetsuppgifter ;) Me like.  Tjing!!


Pop Corn is the shit!!.. Det finns inget b...

img_7932 (MMS)

Pop Corn is the shit!!.. Det finns inget bättre tilltugg än popcorn! Helt såld är jag på dessa fluffiga majskorn! Mmmm jummy.. Tog svängen förbi bio 2001 på vägen hem ;)


RSS 2.0