Cooookies!! Mmm jummy! :) inte helt fel. M...

img_3227 (MMS)

Cooookies!! Mmm jummy! :) inte helt fel. Min fina lillasyster har bakat massor av kakor.. Mazariner, wienerbröd och fillidutter som jag kallar det. Kommer inte ihåg vad de egentligen hette :P smaken va ljuvlig vill jag lova! Passade mig perfekt en dag som denna, när det vart en jobbig dag! :( Idag iaf har jag jobbat dagtur.. Tråkigt att gå upp tidigt men skönt att få eftermiddagen ledig.. Va ju som sagt hemma hos mor, där jag blev fast! Inte bara pga kakorna :P men det är mysigt att vara med familjen! Skulle egentligen begett mig ner till stan ikväll för lite bärs, men tappade suget helt! Men nu är jag hemma iaf! Gött äre faktiskt! Har tagit mig en bärs, katterna fått räkor och hunden fått vinis (korv).. Alla mår väl. Tänt ett ljus har jag också gjort, för Sudden! Saknar dig min vän!! Det är så tomt utan dig!! <3 Nu tänker jag iaf glo klart på filmen sen blir det bedtime for me! Ledig i morgon, och det vet ni ju vad det betyder.... SOVMORGON! :) Nighty!


Back to reality! Nu va den slut, den årlig...

img_8839 (MMS)

Back to reality! Nu va den slut, den årliga semestern! Dock återstår en vecka på Gotland med FUB :) ska bli sjukt skoj.. 8 aug bär det av till den forntida Gotland! Semmen har varit kalas! Vissa dagar, fullt ös, andra dagar medvetslös på soffan!! Men visst äre gött! Men nu är det dags för mig att hoppa i säng!! Natti :)


Så härligt det är att befinna sig i Grekla...

img_6348 (MMS)

Så härligt det är att befinna sig i Grekland!! Mmmm.. Om det ändå vore så väl, fick bli grekisk resturang istället! Men gott vare :) haft en lugn dag idag.. Tvättat och rensat i lite skåp å såntära.. Va ju lite behövligt ;) gått en skogspromenix med Manny har jag också gjort. :) semester is the shit!! Nu bär det av till garaget för lite natt grej :) like it! Hörs i morrn.. Nighty..


R.I.P Sudden! Min fina, fina vän.. Du fann...

img_6220 (MMS)

R.I.P Sudden! Min fina, fina vän.. Du fanns vid min sida i 11 år och har idag tagit ditt sista andetag! Saknaden efter dig är så stor. Och det gör så ont! Men nu slipper du vara sjuk, du slipper ha ont! Åh vad jag saknar dig min vän.. Jag glömmer dig aldrig! See you in heaven! <3


Känns ap roligt detta hära!! Näsan är igen...

img_7364 (MMS)

Känns ap roligt detta hära!! Näsan är igentäppt, halsen är svullen och skaver & huvudet bankas.. Inte nog med det så är jag uppäten av myggbett! Kliar minst!! Men visst är det underbart med semester, yes på den! Tänker nu bädda ner mig och tycka lite synd om mig själv.. Prosit!!


Gatebil 2011 är nu gjord! Men vilken helg....

img_3566 (MMS)

Gatebil 2011 är nu gjord! Men vilken helg. Ojoj helt sjukt grymt! Bilder kommer.. Ikväll njuter vi av några kalla vid en liten sjö utanför stan.. Fiskespöna ligger i, grillen är tänd och ölen är också  med. Givetvis.. Hörs sen :)


FINALLY! rudskogen here we come :) startsk...

img_0187 (MMS)

FINALLY! rudskogen here we come :) startskottet på semestern har avgått!! Nu blir det bilar och fest till 1000 i några dagar! Och vad hör därtill? Jo precis, det ni!! Girls you know!! Hörs sen, nu burkar vi upp ;) Puss!


DN HN BT GP?

Vilken tidningstyp är du?
I dagens läge spelar det ingen roll vart man bor och vilken tidning man läser. Kanske bor du i Varberg och hellre vill läsa GP. Kanske bor du i Borås och hellre läser HN? Som den där Gunde sa: Ingenting är omöjligt..
Valet är ditt, vilken tidning du vill läsa till morgonkaffet..
Jag ska nu personligen läsa igenom ett par olika dagstidningar och se vilken typ jag är. Kanske är det inte alls BT som faller mig i smaken? Vi får se, vi får se.. Är inte detta ett sant lördagsnöje? Haha!
När det är lite lugnare på jobbet kan man alltid passa på att underdsöka lite ;) Så lets go!
Testing Testing!



Hörs sen :)

RSS 2.0