Kvälls mys på ballen! Inte är det helt fel...

img_2777 (MMS)

Kvälls mys på ballen! Inte är det helt fel inte.. Tidningen är ju alltid bra, skvaller kan man aldrig tröttna på.. Ölen smakar som den alltid gör! Grymt gött.. Tom. Trissen gav mig ett leende på läpparna! :) Nu sitter jag på ballen och laddar de sista krafterna jag har kvar inför sista arbetspasset i morgon! Sen är det HEJ SEMESTER!! Nu ropar skumbadet på mig.. Simma lugnt ni där ute ;) Tjing!


Locket har visst legat på alldeles för län...

img_5743 (MMS)

Locket har visst legat på alldeles för länge! För just bloggandet.. Ledsen för det, men ibland är det ju så att det är så mycket att man inte alltid hänger med.. Nu är vi på gång igen iaf! Startskottet för sommaren har gått! Midsommar är nu över! Semestern står snart och knackar på dörren, å gött sa re bli :) nu städar vi hemmet och inväntar Babe :) hörs sen vettja!!


Midsommar is coming to town!

Snart är den här! Den svenska traditionen, midsommar..
Som alltid, alla år ber vi för fint väder. Brukar dock inte gå vägen, men vi får se vad han där uppe vill ge oss för väder ;) Med gott sällskap + tillbehör då givetvis, så brukar det bli bra ändå! Trots att inte vädret är det bästa.
I år kommer vi att styra kosan mot Varberg. Like always ;) Har faktiskt jobbat de senaste åren, men är för iår ledig.. Så detta år ska jag minsann passa på att fira midsommar på mitt vis! Och härligt ska det bli :)

Nu ska jag ta och dra täcket över huvudet, ska upp och skutta tidigt!

Idag har även ♥ mitt fyllt år! Grattis igen babe :)


Turkiet 2010

Sleep tight! Nighty....


Låg profil is dá shit!!

Fint sa re va!
Men oj vad folk har retat sig på mig idag! Haha, ganska lustigt faktiskt.. Vart jag än åker är det någon som hytter med näven eller bara skakar på huvudet! De tänker säkert: "dessa ungdomar med dessa bilar"!!
Ni som vet, framförallt ni som också är lågprofilare ni vet ju hur det är! Höga kanter gillar vi inte, u-svängar är inte våran grej och gupp sinkar bakomvarande. Men så är det, det är bara för er andra att gilla läget!
Inte riskerar man fälgarna för att ta en "genväg" för att komma förbi en lastbil som parkerat tvärs äver hela gatan. Man väntar helt enkelt tills han är färdig.. U-svängar på öppna gator unviker vi, eftersom det mycket sällan går på första försöket.. Det samma gäller gupp/utfartskanter. Man kan inte bara döna förbi och tro att inget händer med bilen. Kan, kan man väl. Men man bara gör det inte..
Man måste ta det försiktigt ;)
Tänk att vi lågprofilare tar mera hänsyn till allmänhetens säkerhet, eftersom allt tar en lite längre tid. Det går lite långsammare.. Tänk på det, ni som alltid blir så bittra så fort man visar sig på vägarna! Puss på er ;)


  The lord när han befann sig uppåt i landet!                                                   

 
            Nice!!


Idag by the way blir det en tung dag. Har jobbat på dagen och nu har jag påbörjat mitt nattpass på Taxi! Efter jag slutat åker jag & lillasyster ner till VBG där det ska njutas lite av livets goda ting =) Men innan det ska njutas av det goda ska det förstås sovas!! =) Mmmm, cant wait!
Nu får  jag styra upp det här på jobbet, men ha en fin fredagskväll hörrni =)

Tjenis Penis

It's me and My lord against the world! Nu ...

img_1037 (MMS)

It's me and My lord against the world! Nu har även 2:a mannen fått lite kärlek.. En välbehövlig tvätt och lite bensin. Nu mår han väl han med! Idag har det varit en körig dag. Med många måsten och en klocka som vägrade att stanna upp! Hade ju vart skönt med lite andrum emellan! Men nej nej, de har vi inte tid med sa uret! Lite jobb har det också vart. Of course :) tänker nu med en gång hoppa i säng, alone :( hjärtat är på galej idag! men måste ladda upp batterierna till monsterdagen i morgon!   Phu! Sleep tight..


Road trip med Papsen :)

Härom dagen, närmare i söndags var det en liten road trip med pappa lilla.. Mycket mysigt!
Tog en liten stund att åka, men det var de värt :) Nu ska jag lägga upp en bild på vart vi vart så ska ni få gissa ;)


Vart kan vi ha varit? ;)



Gårdagen spenderades som sagt på Liseberg med fina lilla Ida! Hur mysigt som helst.. Och hur kul är det inte på Lisse då? Jössus, man blir som barn på nytt! Åkte nog närmare alla karuseller som fanns. Tog även modet till fånga att åka Atmos fear! Inte för att jag är höjd rädd, inte alls. Men denna va kanske lite kuslig. Men nu har man åkt den iaf :) Och fler gånger blir det!


AtmosFear!

Nu blir det att lägga på ett kol, blir jobb ikväll. 15-21.30! It´s a halleluja moment!!!

Tjenis!

Jag vill kalla det nybörjartur          Li...

img_7264 (MMS)

Jag vill kalla det nybörjartur          Lill-skrutten satsade 5 kr på Center hjulet på Liseberg, och vann stjärnvinsten med en gång.. Röta vill jag kalla det! För en annan är detta helt omöjligt och så gör hon det, bara lite sådär.. Hmmrff.. Men men, grattis lillan ;) hon bjöd faktiskt med sig också måste jag ändå tillägga :) Jag har haft en super dag med syster på Liseberg.. Tillbringade närmare 10 timmar där, så ni kan ju tänka er hur go sängen är nu.. Jum jum.. Tror nog att jag stänger igen ögonen för idag faktiskt.. Nighty


Underbart att slippa söndagsångesten!! I m...

img_4014 (MMS)

Underbart att slippa söndagsångesten!! I morgon är man ledig, och hur gött känns inte de då? Har vart mycket jobb i helgen. Precis som de brukar vara, så de ska bli gött att få va ledig. I morgon blir det då Liseberg med lillasyster Ida :) dit åker jag och hon varje år! Super mys! Dagen idag har bestått av en utflykt med far min.. Lite jobb var de också givetvis ;) jag lägger upp en bild i morgon så ska ni få gissa vart vi vart :) men nu blir det lite  mys innan sovdags.. Nattis


Laddar inför en dag med papsen och vad kan...

img_0860 (MMS)

Laddar inför en dag med papsen och vad kan då behövas om inte ett glatt morgon humör! Så det här blir nog en bra start på dagen tror ja. Vi får hoppas påt iaf :) nu ligger man äntligen i sängen i alla fall.. Ljust är det dock ute, men det lider inte jag av det minsta. Ska jag sova, så sover jag. Oavsett! Hade mycket att göra på jobbet, så tiden gick så fort så jag knappt hann med allt & alla får jag väl säga ;) Nehepp hörrni, nu säger vi te kroppen att sova, så nu sover vi.. Snark på er!


Lill-brorsan made it!! Han lyckades den li...

img_7294 (MMS)

Lill-brorsan made it!! Han lyckades den lilla skiten, klarade sig genom alla 3 tuffa gymnasieår :) Det va inget dåligt tryck på Allegatan idag minsann! Shöven rent utav sagt vad studenterna skrek, tjoade och tjimmade. För att inte prata om ljudet på lastbilsflaken, det är nog något som studenterna har prioriterat för i år tror ja! För de va inte dåligt vad det spelades högt! Ända upp te Bergsbo hördes det! Men vilken dag det är! Minns min egen student som igår! En utav de bästa dagarna i mitt liv.. Helt oförglömligt och jag skulle gärna göra om det. Planerar faktiskt på att snika med nästa år ;) på med den gamla mössan bara ;) haha! Nog om student, nu blir det jobb till 03! Jätte skoj! BAZINGA!! ( för de som vet vad de betyder) tjing!!


Ibland ska man nog vara tacksam för det ma...

img_7958 (MMS)

Ibland ska man nog vara tacksam för det man har.. Gick på Alingsås gator idag och passerade då dessa män som ligger på alla 4 och lägger kullersten.. By hand!! Inte att förglömma så vräkte regnet verkligen ner! Hujeda mig vilket taskigt jobb.. Inte när vädret är bra såklart men när man har en sjö i byxan kl 16.00 kan man ju bara inte skratta allt för högt! Tja, alla jobb har väl både både för & nackdelar. ;) Nog om detta nu, nu blir det matlagning på hög nivå, ska nog försöka ta tag i hemmet också kanske.. Glöm nu inte paraflaxet hörrni :) tjing!!


Känns yber bra att sommaren är här :) viss...

img_9421 (MMS)

Känns yber bra att sommaren är här :) visst är det en aning varmt emellan åt men annars äre rätt gött! Såg nu i bloggen att mms inläggen kommit upp, la upp 3 likadana så att ni verkligen inte skulle missa de ;) Bra va? Just nu iaf ligger  jag i soffan och försöker kika med ett öga på tv. Finns dock Inge bra att kolla på. BB är ju slut nu och det känns faktiskt lite tomt, hoppas hoppas det kommer en säsong nu snart igen. Kanske skulle man söka? ;) yeah, vi får se, we Will se ;) nehepp, nu ska jag och gubben och " barnen" gå till sängs.. Nighty :)


SMS-inlägg

img_0572 (MMS)


Inte alls störande..

Det retar mig inte det minsta att mms-inläggen inte kommer upp i bloggen! Vad är problemet liksom? Inte står det något på blogg infon heller.. Har nu provat sen i torsdags, men inte har det hänt något.. Så det är därför det är blogg torsk här inne.. Man kan ju alltid hoppas på att "blogg.se" fixar det enerverande problemet snarast!

Nu till dagens galej.. Tog mig en rejäl sov morgon idag. Mucho efterlängtat, åt min frukost ute på balkongen och bara njöt av solens varma strålar. Ibland är ju livet rätt okej ändå :)
Sedan bar det av mot sjön med Alexis ♥ och hundarna. Mor var redan framme och väntade på oss..
Väl framme vid sjön blev det ett preimär dopp med Manny :) Tror faktiskt att han gillade det, få svalka av sig lite. Jätte duktig på att simma va han!

Efter sol och bad väntades det en mycket smarrig måltid. Färskpotatis, med gräddfil & gräslök m. tillbehör! Deam it´s good.. Så nu är man mätt och belåten ;)
Nu ska jag försöka svalka av mig i en kall dusch innan det blir dags för sängen..

Have it :)


Relaxing är ett faktum! Igår tog jag ledig...

img_9528 (MMS)

Relaxing är ett faktum! Igår tog jag ledigt från alla dessa måsten.. Packade min lilla väska, tog me hundarna och styrde åket mot Varberg.. Gött äre. Bara att få komna bort ett slag. Men nu lider ledigheten mot sitt slut. Snart bär de av hemåt igen, work i morgon.. Man får verkligen njuta av det lilla man får... P.s jag gillar stilen på bilden; 3 kg VS 90 kg.. Tufft!! :) Ne hörrni, nu ska jag bara njuta liiite till.. Tjing


Relaxing är ett faktum! Igår tog jag ledig...

img_9528 (MMS)

Relaxing är ett faktum! Igår tog jag ledigt från alla dessa måsten.. Packade min lilla väska, tog me hundarna och styrde åket mot Varberg.. Gött äre. Bara att få komna bort ett slag. Men nu lider ledigheten mot sitt slut. Snart bär de av hemåt igen, work i morgon.. Man får verkligen njuta av det lilla man får... P.s jag gillar stilen på bilden; 3 kg VS 90 kg.. Tufft!! :) Ne hörrni, nu ska jag bara njuta liiite till.. Tjing


Relaxing är ett faktum! Igår tog jag ledig...

img_9528 (MMS)

Relaxing är ett faktum! Igår tog jag ledigt från alla dessa måsten.. Packade min lilla väska, tog me hundarna och styrde åket mot Varberg.. Gött äre. Bara att få komna bort ett slag. Men nu lider ledigheten mot sitt slut. Snart bär de av hemåt igen, work i morgon.. Man får verkligen njuta av det lilla man får... P.s jag gillar stilen på bilden; 3 kg VS 90 kg.. Tufft!! :) Ne hörrni, nu ska jag bara njuta liiite till.. Tjing


RSS 2.0