Tack för att ni finns!

Vad skulle jag göra utan er?

 Inte skulle jag stå där jag är nu iaf!

 Utan er mina vänner hade jag inte klarat mig en sekund!

 Ni gör så att min dag kan fungera...
 
Tack!


Fröken Alvedon,
Madame Zyx Citron,
Herr Nezeril

Detta är mina sanna vänner dessa tider!
Men såklart, ni andra (mänskliga vänner är ju oersättliga)!
Nu taggar vi inför en FUB dans i Parkhallen :)
Hoppas på många kära återseenden!
Kanske knäpps det någon burk-öl ikväll efter det också..
Är inte livet alltför bra?

Puss!


Förbenat också!!

Ingen bra dag detta inte! Fy fasiken.. Allting började med skav i halsen när jag vaknade, kände mig helt väck! Sedan kom jag för sent till jobbet.. Bara 10 min iofs, men ändå 10 min.. Vilket grundade sig i att man är ju så jäkla seg på morgonen när man är sjuk.. Man går liksom i en dimma! Egentligen borde jag kanske vart hemma idag men vs fasen! Lite får man allt kämpa.. På jobbet var det segt som attan. Bara att veta när man kommer till jobbet att man ska vara där i 12 timmar gör ju inte saken bättre precis! Dagens tabbe då: Parkeringsböter!! För ynka 10 min.. Jävla lisor alltså.. Sätter böter bara för att! Säkert för att deras julbord närmar sig! Suck!!
Nehepp hörrni, nu går jag te sängs!
Natt...


Bebis!

Bebis, bebis, bebis! Gulligt namn egentligen.. Passar ju alldeles utmärkt till dessa små knoddar.. :)
Idag har jag spenderat min em hos min underbara Erica! Träffar henne inte alltför ofta, med tanke på avståndet.. Hon bor nämligen i Upphärad. Och med en gång så tänker ni, vart fasiken ligger det?
Det ska jag berätta för er.. :)

1. Du åker mot Alingsås (väg 180)
2. I Alingsås styr du nosen mot Trollhättan (väg 180)
3. Korsningen du kommer till visar vä Göteborg och hö Trollhättan.. Ta höger! (Väg 190)
4. Sollebrunn är nästa stopp. Ta där vänster (väg 42) och kör ca 10,9 km
5. Tag sedan vänster där skylten "Upphärad" visar sig och kör ca 7,7 km.
6. FRAMME :)

Nu hittar ni alla dit va?
Ska bara uppmärksamma er om att vägen från 42:an in till Upphärad är i mycket mycket dåligt skick.. Drive safe :)


Metropolen?

Jag vet inte om jag kanske glömt att berätta här på bloggen att Erica & Kristian har fått tillökning. (Därmed namnet till detta inlägg). De har fått en liten bebis! En liten Molly! Inte vilken Molly som helst, utan den sötaste Molly jag sett :) Denna underbara bebis luktade sååå gott, tills bajset kom :) Men efter ett litet blöjbyte så luktade hon gott igen.. :)
Den 2:a September 2011 kom hon till denna värld!
Sugna på bilder? Ja, ja tänkte väl det...


Molly♥


Skön sovstil :)


Mamma Erica, Bebis Molly & Nyfiken Manny ♥


Matdags ♥


Mysigt jag har det ♥



Lite presenter till Molly!
Nu har mamma E nått att göra när boken ska fyllas i..
Molly blir om fötterna varma,
och vad är en liten tös i vårat umgänge utan ett par pilotglasögon? :)
Givetvis fick mamma & pappa ett packe blöjor, lite våtservetter och en nappflaska..
Mera saker, det får hon nästa gång, då har jag minsann en riktigt grann överraskning med mej :)



Nu hörrni, kan jag inte sitta uppe längre, måste bums i säng.. Halsen börjar skava lite så måste få vila nu innan mega passet på jobbet i morgon, 9,30-21! Phu! Hoppas halsen hänger på...

Natt!



New Start!

Nu har även starskottet för denna veckan gått av stapeln.. Äntligen är måndagen över! Det är den värsta dagen på hela veckan.. Speciellt när man ska upp och jobba tidigt. Ja menar, jag jobbar ju betydligt hellre kväll en måndag.. Det blir lite mera som en mjukstart då ;)
Kollegerna på jobbet skrattar åt mig när jag säger att jag alltid jobbar måndag morgonar.. Alla andra får jobba kväll. Givetvis så överdriver jag kanske lite, men det känns iaf som om jag jobbar varenda måndag morgon.. Nog om måndagen! Den är boring som den är!!

Igår (söndag) var det dags för ett körpass på Taxi! Tycker att det börjar sätta sig nu med färdtjänst osv.. :) Så nu är det riktigt roligt.. Växeln är rolig den med, men undra om inte det är liiite roligare att köra faktiskt.. Man träffar så härliga människor alltså.. Riktiga exemplar ! :) Så Taxi yrket är nog definitivt något för mig, absolut.. 
Körde kanske inte in så värst bra, men äsch va fasen.. Huvudsaken är att man trivs och att man tycker det är roligt..

Här kommer en bild på bilen som jag brukar köra:


Ingen dålig Mazda inte :)



Så ligger det till.. Nu ligger jag och glor på en film, ett perfekt mord.. En rätt gammal rulle, men skit bra är den.. Rekommenderas!
Håller fortfarande på med tvätten, maten är lagad, hemmet är städet & tvätten den är struken.. Känner mig rätt så nöjd med denna dagen faktiskt.. Fast det ändå är måndag.. Tror jag ska börja kalla måndagen för något annat, då kanske man tycker att den är lite roligare.. Va tror ni om det? Haha, ne nu är jag nog alldeles för trött.. :)
Har fixat en liten överraskning till ♥ idag med..


Frölunda VS Luleå!

Detta ska bli skit skoj. Med tanke på att jag håller på Frölunda och Robert på Luleå.. Snacka om att han gör bort sig ;) Han kommer hem nu när som helst så bäst jag lägger ner sidan..

Sleep tight!


Äventyret!

Idag har jag man varit på äventyr ytterligare en gång.. Jag brukar kalla det för äventyr när jag gör sådant som jag inte brukar göra.. :)
Denna gång var det nämligen hästutställning för "Lillagärdets Brownie".. Himla fin är hon kan jag lova.. Brunis kallar matte henne ibland.. Sött va? Nu när vi ändå pratar sött så kan jag ju erkänna att man har blivit lite små kär faktiskt.. Hennes lille föl Brago är bland det sötaste jag någonsin sett.. Denna lilla busiga knort är helt underbar.. :) Utsällningen i sig gick sådära, men för alla som vet vem Brownie är så är hon ändå den finaste!

Lite bilder blir bra nu va?


Brownie ♥


Sötaste, Sötaste Brago ♥


Hästutställing i Vartofta ridhus..



Lillagärdets Brownie ♥


Brago bus :)


Hemma vid huset fanns denna söta lilla kyckling! :)



Nu till dagens trista sak! Jag vill att ni alla som läser detta sänder en fin tanke till de två stackars hönor som idag miste sina liv i en tragisk olycka!



Good night!




 




Friday it is!!

Idag är det fredag, eller ah den är snart slut.. Men deam va gött med fredag! Känns bra gött att man både vart ledig idag och att man är ledig i morgon med :)
Dagen har ju besökt oss med kanonväder! Sol och värme.. Jummy!
Tog mig i kragen idag, så klockan 8 va hon minsann redan uppe och påklädd tom. Inte illa pinkat av fröken Larsson inte, som gärna ligger i sängen halva dagen.. Nu till dagens centrum, hela veckan har jag sagt till mig själv att jag inte ska ner på Höstmarknaden! Har inte där och göra känns de som och mycket folk är det också.. Trångt och jäkligt, sen säljer de ju alltid samma saker.. Samma skit året om.. Det finns dock en grej som alltid återkommer varje år, och det är minsann inget skit.. Det är greate stuf! Har ni någon aning om vad det är jag möjligtvis syftar på?
Nee, tänkte väl det.. Här kommer svaret iaf:


Rostade mandlar i papperstrut! Ovärderligt!!!


Givetvis köpte jag en lite större påse som jag kan ha lite senare ;)

Rundan på stan spenderades med fina Sandra :) Vi sa inte så värst mycket när vi var inne i stan, man har full koll på annat.. Tex alla dessa ursäkta nu ordspråket, förbannade barnvagnar.. Jag vet inte hur många mormor & farmor tanter med barnvagn som bara travade på, de sket fullständigt i vad som stog i vägen för dem.. Fram skulle de! Ris på er ladies!
Annars var dagen mycket trevlig!
Efter rundan på stan tog vi oss till Statsparken där vi tänkte fika.. Fika, de gjorde vi men det blev också någon korv hit och dit.. För korv är ju bara för jäkla gott!
Självklart fick Manny också en korv :)


Korv är väl ändå passion?


Så jäkla sjuk bild! Majje Bajje ♥

Något annat som jag visst glömt berätta som jag införskaffade mig idag är ett par nya gummistövlar! så sjukt söta va.. :)
Tack lilla mamma för tipset..


Fiiina va? :D



Kvällen idag, den har spenderats hos bästa Linda och hennes familj.. Jätte mysigt har vi haft det.. :) Hästarna är nu klara för lite show i morgon! Bilder kommer i morron.. Promise :)
Här är en bild på Brownie som ska showa i morgon :)


Brownie ♥

Snipp Snapp slut så var sagan slut! Ni förstår, jag va ju som sagt uppe väääldigt tidigt på min lediga dag, så nu tänker jag faktiskt gå å lägga mig :) Gött va?

Natt!

Tiden? Vart tog du vägen?

Det är inte lätt att hinna med allt när tiden bara försvinner från mig hela tiden. Känner mig lite som ett timglas, sanden (tiden) bara rinner iväg och inte hinner jag med allt som jag vill/borde/ska göra.. Inte ens almanacken hänger med. Sidorna är fullkladdade, knappt läsbara längre..
Fattar inte riktigt hur jag ska göra för att få tiden att räcka till?
Om man försöker sålla bort lite och istället prioritera så kanske det går lite lättare? Kanske inte heller anta mig allför många måsten...
Göra sånt som man tycker är skoj istället..
Japp, nu gör jag så. Nu blir det ändring här! Fram med tippex och "radera" vissa grejer...



Hepp hörrni, nu blir det lite tv-tittande och väntan på kvällens höjdpunkt! The Big Bang Theory! Det är bra skit de :)


Sleep tight!
Puss!

Tiden? Vart tog du vägen?

Det är inte lätt att hinna med allt när tiden bara försvinner från mig hela tiden. Känner mig lite som ett timglas, sanden (tiden) bara rinner iväg och inte hinner jag med allt som jag vill/borde/ska göra.. Inte ens almanacken hänger med. Sidorna är fullkladdade, knappt läsbara längre..
Fattar inte riktigt hur jag ska göra för att få tiden att räcka till?
Om man försöker sålla bort lite och istället prioritera så kanske det går lite lättare? Kanske inte heller anta mig allför många måsten...
Göra sånt som man tycker är skoj istället..
Japp, nu gör jag så. Nu blir det ändring här! Fram med tippex och "radera" vissa grejer...



Hepp hörrni, nu blir det lite tv-tittande och väntan på kvällens höjdpunkt! The Big Bang Theory! Det är bra skit de :)


Sleep tight!
Puss!

Dagens goda gärning! Men undra om det inte...

img_2659 (MMS)

Dagens goda gärning! Men undra om det inte va lite för min egen skull också kanske? Ikväll när jag hämtade Manny hos Alecsandra så stod jag parkerad på gatan, och bakom mig var en liten liten ficka! Här kommer då en stor Volvo xc90 och ska in bakom mig tänkte han! Heelt olmöjligt med tanke på bilens och fickans storlek, så jag hoppa glatt in i min bil och förflyttade mig någon meter fram.. Åh vipps så va han inne i fickan :) Visst va de snällt gjort?  Åh tänka sig, han tacka tom. För hjälpen efteråt ;) Natt natt!


Natt blogg igen!

Att det ska vara så svårt att komma i säng någorlunda tidigt någon endaste gång?
Man kan nog säga att jag är expert på det...
Men lovade ju faktiskt att jag skulle lägga upp lite bilder från helgen :)


Jag kan ju inte påstå att det var varma vindar den fredags natten! Fya vad kallt det va. Alla runtomkring en säger jämt att det verkar som om hösten är på väg. Jag skulle nog vilja påstå att den är här.. Nollgradigt liksom? Redan? Hej vinterjacka :)


Sötaste Nemo var också med på kalaset i lördags! Underbar liten krabat. Perfa vän till Manny också :)
Det är lillasyster Lina och hennes gubbe som skaffat denna lilla tok!


Manny var också med.. En utav hedersgästerna! ;)


Fikat på kalaset! Mycket bra! :)


I söndags hade jag gos stund med tjejerna :) Visst är hon sööt? Min Lilla lilla Vera! ♥


Urgulliga Molly goades det också med såklart! ♥


Vera ♥ Kolla hennes söta lilla tass/fot :)... den utan stjärnor ;)

Det va lite kort & gott från denna helgen, nästa helg blir det ännu mera äventyr :)



Dagen idag har bara susat förbi! Allting har gått i ett skulle man kunna säga, inte en lugn stund...
På jobbet var det lite halv stressigt emellanåt. Men denna positiva stress är inte så dålig ändå.. Sjukt att man känner så men det är lite gött att vara lite stressad! Då blir man oftast nöjd sen när det väl lugnar sig lite.. :)
Efter jobbet åkte jag och Sandra ut till Garaget! Vi hjälpte gubben min med att maskera en bil, blev så bra så :)
Sedan bestämde vi oss för att gå en liten skogspromenad.. Vi gick där på grusvägen och tjöta en massa då Sandra plötsligt stannar till... Men va fasiken, är inte detta en kantarell? Jojomen sa jag.. Bara sådär så fanns den där, mitt i diket.. Inte va han ensam heller ;) Så det blev även lite svamp idag... Men vi väntar fortfarande på att vi ska hitta detdära sagolika svampnästet! Ack den som ger sig! ;)

Det va det, kvällen avslutades i soffan med Kinamat och massa mys :)
Matte fick också bada Vovsingen igen. Då han på vägen till bilen rullade sig i koblaja! Mysigt, NOT!


Tänk om kossorna kunde lära sig detta? :)
Nehepp hörrni, nu får det allt bli sängen för min del.. Men gött med sovmorgon i morrn.. Love it!

Puss!

Söndagsångest? Nae inte alls va. Det är ju...

img_9400 (MMS)

Söndagsångest? Nae inte alls va. Det är ju säkert därför jag ligger vaken och bara vrir och vänder på mig! Fan, måndag i morgon, och upp tidigt de ska jag också! Suck :( men men va ska man göra åt de? Bara att gilla läget och göra de bästa av situationen :) Helgen som har varit har gått så jäkla fort! I fredags var det jobb på Jössagatan på dagen och på kvällen var det dags för ett växelpass på Taxi! Tog mig en välbehövlig sovmorgon på lördagen och körde ett par maskiner tvätt, sen var det ju dags för kalas för pappa J som jag brukar säga :) mycket mysigt var det när hela familjen va samlad.. Alla ungar och alla djur ;) mera om det i morgon, lägger upp bilderna i morrn.. Idag då söndag, körde jag lite Taxi :) Åh skoj va det! Kul när man börjar lära sig och inte är så sjukt nervös längre :P efter jobbet blev det en powernap på 4 timmar! Skulle ju givetvis inte bli så länge men va gör man! Sova, de är gött de! På kvällen blev det lite mys med pizza och gos med tjejerna (råttorna)! Hundarna blir ju helg tossiga när Veta & Molly kommer fram! Det va min helg det :) Imorgon kör jag nog en liten veckoplanering här på bloggen så vet ni lite vad jag ska hitta på för något! Ska dock tillägga att det ALWAYS finns plats för tokigheter i min vardag ;) Allt kan hända i min värld! Sov gott! Puss


Kalejs är fina grejs!! Det bjuds alltid på...

img_5685 (MMS)

Kalejs är fina grejs!! Det bjuds alltid på en massa gött! Typ kladdkaka liksom.. Mums :) Mamma hade även gjort super go potatisgratäng med köttfärs! Idag var det nämligen Jarmos tur att fylla år :) Hela 44 stycken! Vi köpte honom en golfvagn.. Det va denna dagen det.. i morgon blir det jobb. Köra Taxi! Hujeda mig.. ;) Natt!!


Kvällsmys med hela familjen!! Visst är det...

img_9242 (MMS)

Kvällsmys med hela familjen!! Visst är det mysigt att ligga i soffan och höra hur det blåser utanför & regnet det piskar mot rutorna.. Det kallar jag hög mysfaktor!  Innan vi intog soffan var det lite middagsmat med besök av fina Alecsandra :) kycklinggryta stod på menyn och det smakade lika bra som vanligt :) Nu  ligger man här i sängen och vrider på sig fram och tillbaka.. Ingen ordning med läggtiderna precis.. Fy skäms Anna-Maria! Bättre får vi bli på de... jag tror minsann i denna stund att jag blev lite grusig i ögonen så bäst att ta tillfället i akt!! Natt!


Happy Monday!

Nja, kanske inte va?
Sitter här hemma nu, med öm kropp efter en 3 timmars fajt i skogen! Lite skav här, lite skav där..
Det var nämligen så att det stod svampplockning på schemat.. Again då. Jag och Sandra var ju ute förra veckan och fann då endast en enda kantarell. Idag hade vi dock lite mera tur :) Men det va inte helt enkelt vill jag lova. Över stockar och stenar vi vandra, uppför berg, nerför stup, genom mossar, över vatten, även i vatten för min del.. Klumig som jag är.. Självklart så råkade vi också gå vilse.. Vi kände lite hur paniken började krypa in.. Men efter ett par djupa andetag tog vi oss uppför en brant slänt, där vi hamna i någons trädgård. Då va vi minsann lyckliga :) Iaf så slet vi som oxar i denna skog för att finna dessa gula.. Hittade mest trattkantareller, men vad jag vet så är det också en sorts kantarell ;)
Lite offroad körning blev det också med Sandras jeep..

    


Helgen som precis har varit har vart kanon.. Jobb i fredagskväll och heeela långa söndagen 7-21.15.. Man va lite mör sådär på kvällen vill jag poängtera..
I Lördags hade jag tagit semester för att åka med Linda till Skara för premiering av hennes Nalonya..
Var sjukt nervös inför detta, då man skulle visa upp sig inför en massa domare. Saken var ju den då att jag följde med för att Nalonyas föl skulle vara med.. Tok är vad han är. Direkt när mamma travdade iväg så stod han upp på bakbenen. En hingst är det måste jag väl också säga.. Så man kan säga att han var en aning hingstig.. Men ack så söt.. Iaf, premieringen gick galant.. Nalonya med hela sina 13 bast, fick 39 poäng.. :)
Snacka om att vi blev glada..
Efter premieringen åkte vi hemåt.. Jag och Linda tog oss en sväng med hingsten på gården för att köra lite.. Det var jätte skoj. Har aldrig kört med häst nämligen, men det va inte så värst svårt.. :)
Hela lördagen var kanon. Ingenting hade kunnat vara bättre, så tack Linda & Mattias att jag fick följa med ♥
På kvällen var det dags för att lägga all sin energi som fanns kvar på trollungarna som Linda & Mattias har.. Men va goa dom är.. :) Tror nog inte att jag kom därifrån förrän 22 tiden.. När jag väl var hemma tog det inte många minuter innan jag somna kan jag säga..



Jag och token Escalero ♥


Sötaste man kan hitta alltså!!


Nalonya med sin fina rosett :)


Escalera med sin mamma Nalonya ♥


Lindas fina tupp :) Han skrämde mig dock så att det nästan kom i brallan.. :P

Detta var min helg. Hoppas ni också haft en bra helg? För det har jag :)

Dags att kila, Tjenis!!!

Tja, varför inte en bulle sådär mitt i nat...

img_9611 (MMS)

Tja, varför inte en bulle sådär mitt i natten? Mmm gött vare vill jag lova :) mami är duktig hon.. Ne nu fick det nog bli en mini bloggning.. Ska ut på äventyr i morrn förstår ni :) Nattis..


Schweizernöts fanatikern vidgar sina vyer!...

img_4289 (MMS)

Schweizernöts fanatikern vidgar sina vyer!! Deam va denna chokladen va goo.. Kokos & Banan, en finfin blandning.. Men Attans också!! Det fanns bara två rutor kvar! :( Crap.. Jaja, får väl skriva upp det på handlingslistan nu då och hoppas att jag behöver handla i morgon ;) för visst blir ni också lite lyckligare av choklad? :D Nighty!!


Äntligen är den klar!! Visst blev det fint...

img_8631 (MMS)

Äntligen är den klar!! Visst blev det fint? Är så nöjd så :) vissa skavanker finns dock kvar, men det syns bara för dem som vill se det.. Annars syns det inte.. :) nu är bara frågan vad man ska hitta på att pyssla med? Är lite inne på att försöka snickra ihop ett skrivbord :P finns inget på marknaden som jag vill ha, så varför inte göra ett eget.. Då blir de ju precis som man vill ha det :) Mm jag ska grunna på det så får vi se.. :) Ang pyssel  så är det ju dags för virkning /  stickning nu med.. Dags att bita tag i garnerna nu.. :) Nehepp nu hinner jag inte blogga mer, det vankas pizza och svampplock med fina Sandra.. Hörs sen.. :)


Nya kvällsnöjet tro? Ja det skulle må så v...

img_8911 (MMS)

Nya kvällsnöjet tro? Ja det skulle må så vara.. Helt såld är man på detta egentligen meningslösa spel.. :) haha, men skoj är det! Och det är faktiskt så att ibland lär man sig tom nya ord.. Åh jag som redan trodde jag visste allt ;)  Dagen annars idag har vart bra.. Jobb och jobb och jobb.. Sedan blev det ytterligare några tag på hallen hemma. Snälla bli klart snart! På kvällskvisten tog jag och  fina Sandra en liten trip till Sherwoodskogen.. Kusligt värre vill jag lova, men dock charmigt :) nu blir det lite fajt på Wordfeud sedan nana kudden.. Nattis alla :)


Ett litet besök såhär på kvällskvisten kan...

img_2273 (MMS)

Ett litet besök såhär på kvällskvisten kanske inte är helt fel? Ne, tänkte väl det :) sitter här hemma i soffan och grubblar och grubblar.. På allt mellan himmel och jord! Alltifrån jobb, till matlagning, på framtiden, på min omtalade hall, familjen, vännerna, ja allt!! Fortsätter jag me dethära blir jag nog knas  tror jag.. Så vi skiter i de nu :) Idag har jag haft en inte göra någonting förmiddag då jag och djuren slappat i sängen, slängde alla måsten åt pipan och njöt av mina nya påslakan, tror ni de va gött eller? :) på eftermiddagen vad det dags för jobb.. Gick bra, lite segt dock. Men nu får jag nog ta och återgå till de nya påslakanen :) Nattis Nattis...


Om man skulle ta och skita i det kanske? d...

img_4600 (MMS)

Om man skulle ta och skita i det kanske? det känns rätt meningslöst att plocka upp hundbajs om man ändå måste bära runt på påsen tills man kommer hem.. Kan nästan förstå dem som struntar i att plocka upp efter sin hund! Bättre rent hundbajs än med plast omkring i naturen, för till slut slänger man ju påsen i skogen ändå!! Nog om skit snack :) ligger för tillfället och slappar i soffan, ska alldeles strax fortsätta med hallen, som verkar bli ett årsprojekt! :P slipa, spackla, spackla och slipa! I em dock blir det middag hos mormor. Eventuellt ett parti kina shack med morfar också  :) hörs ikväll! Tjoff!


RSS 2.0